Over ons

Verver-Best

Ruim 30 jaar geleden werd Verver-Best, gespecialiseerd in graveren en het produceren van leidingcodering, opgericht. Inmiddels is ons assortiment enorm gegroeid en bieden we een breed scala aan industriële markeringen in de breedste zin van het woord. Sinds 2003 is Verver-Best samengevoegd met ons moederbedrijf de Letterspecialist, welke is gespecialiseerd in visuele communicatie. Zo kunt u bij hen terecht voor allerlei soorten voertuigbelettering en binnen- en buitenreclame. Daarnaast bestaat het aanbod ook uit talloze mogelijkheden van promotie- en actiematerialen. Doordat onze twee bedrijven samen de beschikking hebben over een eigen DTP-studio, zeefdrukkerij, printstudio en montageteam zijn de oplossingen eindeloos!

Het klantenportefeuille van Verver-Best bestaat voornamelijk uit klanten werkzaam in de installatiebranche en utiliteitsbouw. Daarnaast helpen wij ook geregeld machinebouwers, industriëlen en technische maatschappijen met hun vraagstukken op het gebied van markering en signalisatie. Of het nu gaat om stickers, borden, synoptische panelen of signalisatie; wij realiseren het voor u! We maken voor vele bedrijven speciale producten op maat dus geen aanvraag is bij ons te gek. Heeft u een technisch vraagstuk en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u met een oplossing.

Tevens zijn wij dealer van diverse fabrikanten in onze branche.
Deze merken zijn onder andere:

Brady – veiligheidssignalisatie en industriële identificatie
Schildfix– sign en bevestigingsmaterialen voor de bouw en industriële installaties
Kennflex– industriële markeringshouders
Flexxmax – identificatiehouders

Advies nodig?

Wij zijn leverancier van:

Hoe kunnen we u bereiken?  Verver-Best
  Ekkersrijt 2010, 5692 BA Son
  T: +31 (0)499 – 39 89 25
  E: info@ververbest.nl
  Mail ons
  AMS1 Techniek Bam BKRS Crane Systems Croonwolter & Dros DAF Gemco Heijmans Heras Johnson Controls Kusters Engineering KWB Kunststofwerktuigbouw NedZink NTS Optimum Sorting Rendac Smink Solarcentury Stirling Cryogenics Tata Steel Tomra Sorting Unica Van Dorp Van Galen Van Happen Van Tilburg Energie Design VDL