Lockout Tagout

Lockout tagout

Als officiële dealer van Brady bieden wij het complete scala aan Lockout Tagout. Dit is een geplande veiligheidsprocedure waarbij de energietoevoer van industriële machines en apparatuur wordt uitgeschakeld terwijl onderhoud, schoonmaak- of reparatiewerkzaamheden worden uitgevoerd. Deze procedure is bedoeld om werknemers te beschermen tegen het vrijkomen van elektrische stroom en de gevaren van werkende machines. Op deze manier kunt u de veiligheid van uw werkomgeving waarborgen. Bovendien werkt de procedure preventief, doordat het anderen waarschuwt voor mogelijke gevaren.

Om meer nauwkeurigheid en controle te garanderen over uw Lockout-systeem, is het mogelijk om de Brady SafeKey te gebruiken als veiligheidsslot. Met dit innovatieve hangslot krijgt u tot 700% meer unieke sleutelmogelijkheden dan een standaard veiligheidsslot, zonder dat u hierbij afbreuk doet aan de veiligheid van de vergrendeling. De voordelen op een rijtje:

 • Eenvoudige bediening dankzij een gemakkelijk in te brengen sleutel, zelfs met handschoenen;
 • Snelle identificatie met een sleutel en behuizing in dezelfde kleur;
 • Jarenlang gebruik dankzij het vergrendelingsmechanisme met lage wrijving, waardoor u slijtage kunt voorkomen;
 • Hoge duurzaamheid in elke industriële omgeving.

Wilt u meer informatie over Lockout Tagout of heeft u behoefte aan meer advies over de mogelijkheden voor uw vraagstuk? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten!

Wilt u meer informatie over dit product?
Advies nodig?

Wij zijn leverancier van:

Hoe kunnen we u bereiken?  Verver-Best
  Ekkersrijt 2010, 5692 BA Son
  T: +31 (0)499 – 39 89 25
  E: info@ververbest.nl
  Mail ons
  AMS1 Techniek Bam BKRS Crane Systems Croonwolter & Dros DAF Gemco Heijmans Heras Johnson Controls Kusters Engineering KWB Kunststofwerktuigbouw NedZink NTS Optimum Sorting Rendac Smink Solarcentury Stirling Cryogenics Tata Steel Tomra Sorting Unica Van Dorp Van Galen Van Happen Van Tilburg Energie Design VDL