Logoplaatjes

Leidingcodering - Van Dorp

Bij Verver-Best heeft u een ruime keuze aan coderingsplaatjes die gebruikt kunnen worden voor de identificatie van leidingen en buizen. Kies voor een coderingsplaatje met bedrijfslogo voor een extra nette uitstraling op uw project.

Deze logoplaatjes zijn bij Verver-Best te bestellen, waarbij wij ze al vanaf 300 stuks voordrukken en voor u op voorraad houden. Vervolgens kunnen uw collega’s en uzelf per project eenvoudig uw coderingen doorgeven, welke wij graveren op het logoplaatje. Deze gravure zorgt voor een onuitwisbare codering en is dus een duurzame oplossing. Of het nu gaat om enkele of tientallen plaatjes: ze zijn altijd conform uw huisstijl. De logoplaatjes zijn te voorzien van een zelfklevende achterzijde of te monteren middels een Schildfix tekstplaathouder.

Vraag eenvoudig een offerte aan voor het voordrukken van de logoplaatjes of bestel uw coderingen via onderstaand bestelformulier.

Verver-Best bestelformulier: Logoplaatjes

Wilt u meer informatie over dit product?
Advies nodig?

Wij zijn leverancier van:

Hoe kunnen we u bereiken?  Verver-Best
  Ekkersrijt 2010, 5692 BA Son
  T: +31 (0)499 – 39 89 25
  E: info@ververbest.nl
  Mail ons
  AMS1 Techniek Bam BKRS Crane Systems Croonwolter & Dros DAF Gemco Heijmans Heras Johnson Controls Kusters Engineering KWB Kunststofwerktuigbouw NedZink NTS Optimum Sorting Rendac Smink Solarcentury Stirling Cryogenics Tata Steel Tomra Sorting Unica Van Dorp Van Galen Van Happen Van Tilburg Energie Design VDL