Kennflex

Kennflex

Signalering en markering van industriële doeleinden is de kern als we over onze Kennflex producten praten. Zo bieden wij een zeer breed Kennflex assortiment dat geschikt is voor verschillende industrieën. Elk nieuw product of systeem is uiteraard uitvoerig gecontroleerd en getest. Na ruim 20 jaar ervaring met Kennflex, weten wij precies wat past bij uw wensen. Zowel de naamplaathouders, kabelmarkeringen als ook montage accessoires zijn bij ons beschikbaar.

Kennflex heeft vele verschillende soorten houders in kunststof, aluminium en RVS, welke op diverse manieren kunnen worden gemonteerd. Iedere houder heeft een specifieke adapter en een unieke bevestigingsmogelijkheid.

Zo zijn er naamplaathouders die bestand zijn tegen hele hoge of juist hele lage temperaturen, maar ook gebruikt kunnen worden op locaties waar veel chemicaliën te vinden zijn. Bovendien zijn er naamplaathouders die UV-bestendig of siliconen vrij zijn. De mogelijkheden zijn dus eindeloos! Vraag onze experts gerust om advies, zij weten exact welk systeem in uw situatie het best gebruikt kan worden.

Advies nodig?

Wij zijn leverancier van:

 • Brady Logo
 • Kennflex Logo
 • FlexxMax Logo
 • Schildfix Logo
Hoe kunnen we u bereiken?

  Verver-Best
  Ekkersrijt 2010, 5692 BA Son
  T: +31 (0)499 – 39 89 25
  E: info@ververbest.nl
  Mail ons