Bouwhekdoeken

Een bouwhekdoek is een multi-inzetbaar promotiemiddel! U kunt eenvoudig reclame maken op een bouwterrein, tijdens een evenement of rondom uw eigen bedrijfspand. Doordat u uw bouwhekdoeken eenvoudig zelf op een bouwhek kunt monteren en demonteren, kunt u reclame maken waar en wanneer u maar wilt. Wij bieden u drie soorten materialen:

 • Frontlit PVC: Dit materiaal is een stevig zeildoek dat geschikt is voor langdurig gebruik. Door het sterke polyesterweefsel, is het bij uitstek geschikt voor grote outdoor toepassingen.
 • Meshdoek: Bouwhekdoeken gemaakt van meshdoek zijn geschikt voor plaatsing op locaties waar veel wind staat. Het materiaal is voorzien van kleine gaatjes, wat zorgt voor een open structuur.  Hierdoor is het doek beter bestand tegen wind en blijft het goed strak opgespannen.
 • PVC-vrij doek: Dit materiaal is de meest duurzame variant. Het materiaal is 100% pvc-vrij en gemaakt van gerecycled garen. Ook dit doek wordt voorzien van ringen waardoor u het eenvoudig op het hekwerk kunt monteren.

Voor welk beeld kiest u?

Maak van uw bouwhekdoek een échte eyecatcher! Weet u nog niet welk beeld u moet kiezen? Dankzij onze eigen ontwerpafdeling zijn wij in staat om perfect met u mee te denken! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u meer informatie over dit product?
Advies nodig?

Wij zijn leverancier van:

Hoe kunnen we u bereiken?  Verver-Best
  Ekkersrijt 2010, 5692 BA Son
  T: +31 (0)499 – 39 89 25
  E: info@ververbest.nl
  Mail ons
  AMS1 Techniek Bam BKRS Crane Systems Croonwolter & Dros DAF Gemco Heijmans Heras Johnson Controls Kusters Engineering KWB Kunststofwerktuigbouw NedZink NTS Optimum Sorting Rendac Smink Solarcentury Stirling Cryogenics Tata Steel Tomra Sorting Unica Van Dorp Van Galen Van Happen Van Tilburg Energie Design VDL