Bewegwijzering


Bewegwijzering is een ideaal communicatiemiddel voor buitengebruik. Uw bezoekers vinden eenvoudig de weg in en rondom uw bedrijfspand; super gebruiksvriendelijk dus. Door uw logo toe te voegen of het gewenste product zelfs compleet in uw huisstijl te realiseren, draagt het communicatiemiddel positief bij aan uw merkbeleving.

De mogelijkheden

Wij helpen u met alle plezier met het ontwerp van de bewegwijzering die voor uw toepassing het meest geschikt is. Welke boodschap wilt u overbrengen? Waar dient de routing geplaatst te worden? Voor wie is de boodschap bestemd? Dit zijn enkele vragen die u zichzelf kunt stellen om zo tot het beste resultaat te komen.

Een paar voorbeelden van de vele vormen van bewegwijzering:

 • Wayfinding: voor het vinden, bepalen en afleggen van een route;
 • Lichtgevende bewegwijzering: ook in het donker moet de klant de weg naar uw bedrijf vinden;
 • Digitale bewegwijzering: denk aan plattegronden en routes op digitale displays;
 • Plattegrondborden: zo ziet uw klant in één oogopslag waar hij/zij zich bevindt en naartoe moet;
 • Traditionele bewegwijzering: informatie-, naam- of presentatieborden.

Er zijn mogelijkheden te over, denk bijvoorbeeld aan diversiteit in materiaalgebruik en toepassingen. Zo zijn er montagemogelijkheden voor aan de muur of tegen het plafond, maar ook vrijstaand of aangebracht op een vloeroppervlak.

Bent u verdwaald?

Laat ons u dan de weg wijzen binnen de eindeloze mogelijkheden! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en wij zoeken voor u naar de juiste oplossing!

Wilt u meer informatie over dit product?
Advies nodig?

Wij zijn leverancier van:

Hoe kunnen we u bereiken?



  Verver-Best
  Ekkersrijt 2010, 5692 BA Son
  T: +31 (0)499 – 39 89 25
  E: info@ververbest.nl
  Mail ons
  AMS1 Techniek Bam BKRS Crane Systems Croonwolter & Dros DAF Gemco Heijmans Heras Johnson Controls Kusters Engineering KWB Kunststofwerktuigbouw NedZink NTS Optimum Sorting Rendac Smink Solarcentury Stirling Cryogenics Tata Steel Tomra Sorting Unica Van Dorp Van Galen Van Happen Van Tilburg Energie Design VDL