Schaduwborden

Schaduwborden - Verver-Best

Schaduwborden zijn panelen met schaduwen waarop de silhouetten van verschillende materialen staan afgebeeld die belangrijk zijn voor een betreffende werkplek. Met behulp van schaduwborden kunt u in één oogopslag zien welke materialen niet aanwezig zijn. Bij de toepassing van de 5S werkplekorganisatie is een optimale inrichting van de werkplek een belangrijk onderdeel. Hierbij is het dus goed om te zien welke materialen al wél of niet beschikbaar zijn. Op een georganiseerde werkplek hebben alle materialen een vaste plaats en zijn overbodige materialen dus niet aanwezig.

Bent u op zoek naar een schaduwbord voor uw schoonmaakmaterialen, gereedschappen of productielijn onderdelen? Neem dan gerust contact op met onze specialisten; zij denken graag met u mee in de diverse mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over dit product?
Advies nodig?

Wij zijn leverancier van:

Hoe kunnen we u bereiken?  Verver-Best
  Ekkersrijt 2010, 5692 BA Son
  T: +31 (0)499 – 39 89 25
  E: info@ververbest.nl
  Mail ons
  AMS1 Techniek Bam BKRS Crane Systems Croonwolter & Dros DAF Gemco Heijmans Heras Johnson Controls Kusters Engineering KWB Kunststofwerktuigbouw NedZink NTS Optimum Sorting Rendac Smink Solarcentury Stirling Cryogenics Tata Steel Tomra Sorting Unica Van Dorp Van Galen Van Happen Van Tilburg Energie Design VDL