Schildfix

Schildfix - Verver-Best

Of het nu gaat om een CV-installatie, luchtbehandeling of industrieel proces: buizen en leidingen moeten in één oogopslag te identificeren zijn. Deze identificatie is noodzakelijk voor de veiligheid van betrokkenen, maar werkt ook gemakkelijk bij onderhoud. Met behulp van een gegraveerd coderingsplaatje kunt u deze identificatie eenvoudig realiseren. Om deze plaatjes te bevestigen, heeft u een naamplaathouder nodig. Bij Verver-Best bieden we hiervoor een zéér geschikte oplossing, namelijk; het Schildfix Buiscoderingssysteem.

Schildfix voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften en, dankzij de diverse types en uitvoeringen, kunt u elke buis snel voorzien van een houder met een uitstekend leesbaar tekstplaatje. Het systeem is geschikt voor elke (buis)diameter; zowel mét als zonder isolatie. De houders zijn beschikbaar in één standaardafmeting van 100 x 50 mm en kunnen zowel horizontaal als verticaal op een leiding gemonteerd worden.

Voor de montage van deze naamplaathouders zijn diverse opties beschikbaar. Denk hierbij aan vlakke wandmontage, montage middels een verzinkte of kunststof spanband en montage door middel van een lasstift. Bekijk onze Schildfix Brochure voor meer informatie over de verschillende types en toepassingen.

Wilt u direct uw bevestigingsmaterialen bestellen? Dat kan! Bekijk onze webshop of ga direct naar het bestelformulier en plaats uw order.

Bestel uw Schildfix eenvoudig via onze webshop!
Verver-Best Bestelformulier: logoplaatjes 100x50mm t.b.v. Schildfix

Wilt u meer informatie over dit product?
Advies nodig?

Wij zijn leverancier van:

Hoe kunnen we u bereiken?  Verver-Best
  Ekkersrijt 2010, 5692 BA Son
  T: +31 (0)499 – 39 89 25
  E: info@ververbest.nl
  Mail ons
  AMS1 Techniek Bam BKRS Crane Systems Croonwolter & Dros DAF Gemco Heijmans Heras Johnson Controls Kusters Engineering KWB Kunststofwerktuigbouw NedZink NTS Optimum Sorting Rendac Smink Solarcentury Stirling Cryogenics Tata Steel Tomra Sorting Unica Van Dorp Van Galen Van Happen Van Tilburg Energie Design VDL