FlexxMax

Flexxmax

Of het nu gaat om een CV-installatie, luchtbehandeling of industrieel proces: buizen en leidingen moeten in één oogopslag te identificeren zijn. Deze identificatie is belangrijk voor de veiligheid van betrokkenen, maar werkt ook gemakkelijk bij onderhoud. Met behulp van coderingsplaatjes kunt u deze identificatie realiseren. Voor de bevestiging van deze plaatjes, heeft u een FlexxMax naamplaathouder nodig.

Een geschikte naamplaathouder bieden wij aan van het merk FlexxMax. In deze houder kunt u diverse breedtes coderingsplaatjes monteren. De hoogte van de bordjes wordt bepaald door de strip op zijn plaats te duwen, waarbij een hoogte van 55 tot 200 mm bereikt kan worden. De houders zijn gemaakt van PBT kunststof, waardoor deze bestand zijn tegen extreem chemische omstandigheden. Daarnaast is dit materiaal geschikt voor gebruik tot temperaturen van 200ºC. De houders kunt u eenvoudig zelf, middels een kunststof spanband met een sluitgesp, op de leiding monteren. Deze spanband is leverbaar in verschillende lengtes en ook voor een bijbehorende spantang kunt u bij ons terecht.

Bestel uw FlexxMax eenvoudig via onze webshop!

Wilt u meer informatie over dit product?
Advies nodig?

Wij zijn leverancier van:

Hoe kunnen we u bereiken?  Verver-Best
  Ekkersrijt 2010, 5692 BA Son
  T: +31 (0)499 – 39 89 25
  E: info@ververbest.nl
  Mail ons
  AMS1 Techniek Bam BKRS Crane Systems Croonwolter & Dros DAF Gemco Heijmans Heras Johnson Controls Kusters Engineering KWB Kunststofwerktuigbouw NedZink NTS Optimum Sorting Rendac Smink Solarcentury Stirling Cryogenics Tata Steel Tomra Sorting Unica Van Dorp Van Galen Van Happen Van Tilburg Energie Design VDL