Keuring & inspectie
Projecten op maat - Verver-Best

Keuring & Inspectie

Om de periodieke controle van uw producten en apparatuur te documenteren, zijn keuringsstickers en -labels een ideale tool. Aan de hand van deze controle-stickers kunnen u en uw medewerkers direct zien of een apparaat nog in veilige staat te gebruiken is.

We hebben een groot scala aan ontwerpen op het gebied van keuringslabels en -stickers, welke we uiteraard voor uw organisatie kunnen aanpassen in de huisstijlkleuren en kunnen voorzien van het logo. Heeft u een eigen idee over het ontwerp van deze producten? Geen enkel probleem. In dat geval kunnen onze ontwerpexperts dit idee geheel omzetten naar een uniek ontwerp. Bovendien zijn wij altijd op de hoogte van de laatste normeringen en regels, waardoor uw keuringsstickers te allen tijden zullen voldoen.

Onze print- en zeefdrukafdelingen zijn gespecialiseerd in speciale (sticker)materialen. Denk hierbij aan materiaal dat hittebestendig, krasvast of extra sterk klevend is. Kortom, er zijn oneindig veel mogelijkheden.

Als officiële dealer van Brady leveren wij ook de keuringsstickers, inspectielabels en diverse inspectietimers van Brady. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u altijd contact opnemen met onze experts!

Advies nodig?

Wij zijn leverancier van:

 • Brady Logo
 • Kennflex Logo
 • FlexxMax Logo
 • Schildfix Logo
Hoe kunnen we u bereiken?

  Verver-Best
  Ekkersrijt 2010, 5692 BA Son
  T: +31 (0)499 – 39 89 25
  E: info@ververbest.nl
  Mail ons
  AMS1 Techniek Bam BKRS Crane Systems Croonwolter & Dros DAF Engie Gemco Heijmans Heras Homij Johnson Controls Kuijpers Kusters Engineering KWB Kunststofwerktuigbouw NedZink NTS Optimum Sorting Rendac Smink Solarcentury Stirling Cryogenics Strukton Tata Steel Tomra Sorting Unica Van Dorp Van Galen Van Happen Van Tilburg Energie Design VDL