Schildfix

Schildfix

Of het nu gaat om een CV-installatie, luchtbehandeling of industriële processen: buizen en leidingen moeten in één oog opslag te identificeren zijn. Deze identificatie is noodzakelijk voor de veiligheid van betrokkenen, maar werkt ook gemakkelijk bij onderhoud. Middels een gegraveerd coderingsplaatje kunt u deze identificatie realiseren. Om dit plaatje te bevestigen, heeft u een naamplaathouder nodig. Bij Verver-Best bieden we hiervoor een zéér geschikte oplossing, namelijk het Schildfix Buiscoderingssysteem.

Schildfix voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften en dankzij de diverse types en uitvoeringen kan elke buis snel worden voorzien van een houder met een uitstekend leesbaar tekstplaatje. Het systeem is geschikt voor elke (buis)diameter, zowel met als zonder isolatie. De houder is beschikbaar in één standaardafmeting van 100 x 50 mm en kan zowel horizontaal als verticaal op een leiding gemonteerd worden.

Voor de montage van deze naamplaathouders zijn diverse opties beschikbaar. Denk hierbij aan vlakke wandmontage, montage middels een verzinkte of kunststof spanband en montage door middel van een las stift. Zie onze Schildfix Brochure voor meer informatie over de verschillende types en toepassingen.

Bestel eenvoudig uw Schildfix op onze webshop

Verver-Best Bestelformulier Schildfix

Advies nodig?

Wij zijn leverancier van:

 • Brady Logo
 • Kennflex Logo
 • FlexxMax Logo
 • Schildfix Logo
Hoe kunnen we u bereiken?

  Verver-Best
  Ekkersrijt 2010, 5692 BA Son
  T: +31 (0)499 – 39 89 25
  E: info@ververbest.nl
  Mail ons