Bedieningspanelen

Bedieningspanelen

Wij produceren de bedrukking van bedieningspanelen in diverse soorten, maten en materialen. Voorbeelden hiervan zijn processchema’s, bellentableaus, brandmeldingspanelen, brugschema’s en brievenbuspanelen. Onze mogelijkheden op een rijtje:

 • Allereerst kan een bedieningspaneel van metaal worden voorzien van tekst, gaten, logo’s, belijning en markeringen. Door middel van graveren, zeefdrukken of printen kunnen wij het paneel voorzien van uw huisstijl. Daarnaast kunnen de panelen worden voorzien van verzonken bevestigingsgaten, draadeinden (stiftlassen) of uitsparingen.
 • Een aluminium paneel (geanodiseerd) is het meest toegepaste materiaal voor het maken van bedieningspanelen. Dit materiaal is weerbestendig en praktisch onderhoudsvrij. Daarnaast is bruut aluminium goed te vervormen (zetten e.d.) en kan het naderhand gemoffeld, gepoedercoat of gespoten worden.
 • Messing gepolijste panelen hebben een exclusieve en stijlvolle uitstraling. Bij een oud pand staat een messing paneel bijvoorbeeld prachtig! Geregeld poetsen is natuurlijk vereist bij messing.
 • Onze RVS panelen hebben een robuuste uitstraling. Het is een materiaalsoort die voor vele toepassingen inzetbaar is. We kunnen een compleet paneel voor u maken, inclusief sparingen en bedrukking.
 • Kunststof paneel (in de meeste RAL kleuren), (glashelder of ontspiegeld) perspex, plexiglas of lexaan panelen.

Staat de oplossing voor uw bedieningspanelen er nog niet tussen? Neem dan zeker contact op met onze experts om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u meer informatie over dit product?
Advies nodig?

Wij zijn leverancier van:

Hoe kunnen we u bereiken?  Verver-Best
  Ekkersrijt 2010, 5692 BA Son
  T: +31 (0)499 – 39 89 25
  E: info@ververbest.nl
  Mail ons
  AMS1 Techniek Bam BKRS Crane Systems Croonwolter & Dros DAF Gemco Heijmans Heras Johnson Controls Kusters Engineering KWB Kunststofwerktuigbouw NedZink NTS Optimum Sorting Rendac Smink Solarcentury Stirling Cryogenics Tata Steel Tomra Sorting Unica Van Dorp Van Galen Van Happen Van Tilburg Energie Design VDL