Projectborden

Met een projectbord kunt eenvoudig reclame maken en informatie communiceren op een bouwterrein. We kunnen een projectbord uitvoeren in twee opties:

 • Buizenframe met bannerdoek. Dit buizenframe wordt compleet op maat gemaakt, afhankelijk van uw wensen qua formaat en montage. We voorzien het frame van een betonvoet of plaatsen het in de grond. Deze optie is op basis van koop, het frame is daarna uw bezit.
 • Bouwbord met stalen constructie. Op deze stalenconstructie wordt een reclamepaneel gemonteerd, in het formaat en design dat past bij uw wensen. De constructie wordt voorzien van een betonvoet voor stevige montage. Deze optie is op basis van huur. Na de gekozen termijn, wordt de constructie weer door ons opgehaald op de bouwlocatie.

Waarvoor kiest u?

Maak van uw projectbord een échte eyecatcher! Weet u nog niet welk beeld u moet kiezen? Dankzij onze eigen ontwerpafdeling zijn wij in staat om perfect met u mee te denken! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u meer informatie over dit product?
Advies nodig?

Wij zijn leverancier van:

Hoe kunnen we u bereiken?  Verver-Best
  Ekkersrijt 2010, 5692 BA Son
  T: +31 (0)499 – 39 89 25
  E: info@ververbest.nl
  Mail ons
  AMS1 Techniek Bam BKRS Crane Systems Croonwolter & Dros DAF Gemco Heijmans Heras Johnson Controls Kusters Engineering KWB Kunststofwerktuigbouw NedZink NTS Optimum Sorting Rendac Smink Solarcentury Stirling Cryogenics Tata Steel Tomra Sorting Unica Van Dorp Van Galen Van Happen Van Tilburg Energie Design VDL