Veiligheidsborden
Veiligheidspictogrammen - Verver-Best

Veiligheidsborden

Voor het waarborgen van een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers is het van belang om geattendeerd te worden op de mogelijk gevaarlijke situaties die een werkplek met zich kan meebrengen. Correcte veiligheidsidentificatie garandeert veiligheid in het werk en maximaliseert de productiviteit voor alle medewerkers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gebods- en verbodsborden en waarschuwingsborden voor gevaarlijke stoffen.

Deze veiligheidssignalisaties zijn kenbaar te maken middels borden in allerlei soorten, maten en materialen. Naast alle standaard platte borden en panelen, kunnen wij ook wigvormige en haakse borden leveren. Doordat deze V-borden niet plat tegen de muur worden bevestigd, hebben ze een voor- en zijaanzicht wat zorgt voor een betere zichtbaarheid.

Een ontruimingsplattegrond is ook een voorbeeld van een veiligheidsbord en tevens onderdeel van risicopreventie. Op deze manier brengt u uw medewerkers een informatieve en tevens belangrijke boodschap. Ook een bord met gedragsregels kan een voorbeeld zijn van een veiligheidsbord.

Heeft u al een idee hoe uw veiligheidsbord eruit moet komen te zien? Onze experts staan voor u klaar met passend advies.

Advies nodig?

Wij zijn leverancier van:

 • Brady Logo
 • Kennflex Logo
 • FlexxMax Logo
 • Schildfix Logo
Hoe kunnen we u bereiken?

  Verver-Best
  Ekkersrijt 2010, 5692 BA Son
  T: +31 (0)499 – 39 89 25
  E: info@ververbest.nl
  Mail ons
  AMS1 Techniek Bam BKRS Crane Systems Croonwolter & Dros DAF Engie Gemco Heijmans Heras Homij Johnson Controls Kuijpers Kusters Engineering KWB Kunststofwerktuigbouw NedZink NTS Optimum Sorting Rendac Smink Solarcentury Stirling Cryogenics Strukton Tata Steel Tomra Sorting Unica Van Dorp Van Galen Van Happen Van Tilburg Energie Design VDL