Veiligheidsborden

Veiligheidsborden

Voor het waarborgen van een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers is het van belang om geattendeerd te worden op de mogelijk gevaarlijke situaties die het werk met zich kan meebrengen. Correcte veiligheidsidentificatie garandeert veiligheid in het werk en maximaliseert de productiviteit voor alle medewerkers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gebods- en verbodsborden en waarschuwingsborden voor gevaarlijke stoffen.

Deze veiligheidssignalisatie is kenbaar te maken middels borden in allerlei soorten, maten en materialen. Naast alle standaard platte borden en panelen, kunnen wij ook wigvormige en haakse borden leveren. Doordat deze borden niet plat tegen de muur worden bevestigd, zorgen ze voor een betere zichtbaarheid. Deze borden, die ook wel bekendstaan als V-borden, hebben namelijk een voor- en zijaanzicht.

Een ontruimingsplattegrond is ook een voorbeeld van een veiligheidsbord en tevens onderdeel van risico preventie. Op deze manier brengt u uw medewerkers een informatieve en tevens belangrijke boodschap. Ook een bord met gedragsregels kan een voorbeeld zijn van een veiligheidsbord.

Heeft u al een idee hoe uw veiligheidsbord eruit moet komen te zien? Onze experts staan voor u klaar met passend advies.

Advies nodig?

Wij zijn leverancier van:

 • Brady Logo
 • Kennflex Logo
 • FlexxMax Logo
 • Schildfix Logo
Hoe kunnen we u bereiken?

  Verver-Best
  Ekkersrijt 2010, 5692 BA Son
  T: +31 (0)499 – 39 89 25
  E: info@ververbest.nl
  Mail ons