Veiligheidsborden

Veiligheidspictogrammen - Verver-Best

Voor het waarborgen van een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers is het van belang om geattendeerd te worden op de mogelijke gevaarlijke situaties die een werkplek met zich mee kan brengen. Correcte veiligheidsidentificatie garandeert veiligheid in uw werkomgeving en maximaliseert de productiviteit voor alle medewerkers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gebods- en verbodsborden, waarschuwingsborden voor gevaarlijke stoffen en overige veiligheidsborden.

De veiligheidsborden van Verver-Best zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en materialen. Naast alle standaard platte borden en panelen, kunt u bij ons ook terecht voor wigvormige en haakse borden. Doordat deze V-borden niet plat tegen de muur worden bevestigd, hebben ze een voor- én zijaanzicht wat zorgt voor een betere zichtbaarheid vanuit verschillende kanten.

Een ontruimingsplattegrond is een ander voorbeeld van een veiligheidsbord en daarnaast een belangrijk onderdeel van risicopreventie. Op deze manier worden uw medewerkers op de hoogte gesteld van deze informatie en tevens belangrijke boodschap. Daarnaast behoren ook borden met gedragsregels tot de veiligheidsborden. Heeft u een ander verzoek? Wij denken graag met u mee!

Heeft u behoefte aan meer informatie over veiligheidsborden, of wilt u graag een passend advies over de meest geschikte oplossing voor uw vraagstuk? Neem dan contact op met een van onze specialisten of neem een kijkje op onze webshop!

Wilt u meer informatie over dit product?
Advies nodig?

Wij zijn leverancier van:

Hoe kunnen we u bereiken?  Verver-Best
  Ekkersrijt 2010, 5692 BA Son
  T: +31 (0)499 – 39 89 25
  E: info@ververbest.nl
  Mail ons
  AMS1 Techniek Bam BKRS Crane Systems Croonwolter & Dros DAF Gemco Heijmans Heras Johnson Controls Kusters Engineering KWB Kunststofwerktuigbouw NedZink NTS Optimum Sorting Rendac Smink Solarcentury Stirling Cryogenics Tata Steel Tomra Sorting Unica Van Dorp Van Galen Van Happen Van Tilburg Energie Design VDL