Over ons

Verver-Best

Onze klantenportefeuille bestaat voornamelijk uit klanten werkzaam in de installatiebranche en utiliteitsbouw. Maar wij helpen ook vaak machinebouwers, industriëlen en technische maatschappijen bij hun vraagstukken op het gebied van markering en signalisatie.

We hebben ruim 30 jaar ervaring op het gebied van graveren en leidingcodering, de specialisaties waar Verver-Best ooit mee startte. Sinds 2003 is Verver-Best samengevoegd met onze zusterorganisatie de Letterspecialist. Zij zijn gespecialiseerd in binnen-, buiten-, & voertuigreclame en promotie & actiematerialen. Door uitwisseling van kennis, expertise en ervaring is onze productrange drastisch vergroot. Doordat we de beschikking hebben over een eigen DTP-studio, zeefdrukkerij, printstudio en montageteam zijn onze oplossingen eindeloos.

Of het nu gaat om stickers, borden, synoptische panelen of verkeersborden, veiligheidsiconen en signalisaties. In alle maten kleuren en aantallen. Niets is ons te gek. Informeer ook eens naar onze signalisatie-tools. Wij hebben diverse oplossingen waarmee u in eigen beheer uw signalisatie kunt organiseren.

Tevens zijn wij dealer van diverse fabrikanten in onze branche. Onze merken zijn o.a.:

Brady | veiligheidssignalisatie en industriële identificatie
Schildfix | Sign en bevestigingsmaterialen voor de bouw en industriële installaties
Kennflex | Industriële markeringshouders
Flexxmax | Indentificatiehouders

Meer informatie?

Wil je meer weten of wens je een offerte op maat?
Neem contact op met Verver Best!

Vraag direct meer informatie aan »