Risico inventarisatie
Sticker AED - Verver-Best

Risico-inventarisatie

Om de gezondheid en veiligheid van uw werknemers te bevorderen, is het verplicht dat u een risico-inventarisatie en evaluatieplan opstelt. Hierbij is het van belang dat u diverse veiligheidsartikelen en vormen van veiligheidssignalisatie in huis heeft. Bij Verver-Best helpen we u graag op weg!

U kunt hierbij denken aan veiligheidsborden waarop de aanwezigheid van een brandblusser of brandslang vermeld staat. Maar ook pictogram-stickers met teksten als “Verboden te roken” of “Verboden toegang voor onbevoegden” zou u hiervoor kunnen gebruiken. Mocht er een AED aanwezig zijn in uw pand, dan is het ook zeker belangrijk om dit, met behulp van een sticker, te vermelden aan de buitenzijde. Op deze manier bevordert u ook de veiligheid van andere betrokkenen in en rondom uw werkplek!

Een veiligheidsbord met daarop een calamiteiten-instructie is voor alle bedrijven een belangrijk onderdeel. Uiteraard kunnen wij deze geheel in uw eigen huisstijl en mét uw persoonlijke voorschriften vormgeven. Ook de afmetingen en het materiaal zijn volledig af te stemmen naar uw wensen.

Dit is pas een kleine greep uit ons assortiment! Neem gerust contact op met een van onze specialisten om uw wensen en toepassingen omtrent risico-inventarisatie te bespreken. Zij adviseren u graag en denken met u mee van A tot Z!

Advies nodig?

Wij zijn leverancier van:

 • Kennflex Logo
 • FlexxMax Logo
 • Schildfix Logo
Hoe kunnen we u bereiken?

  Verver-Best
  Ekkersrijt 2010, 5692 BA Son
  T: +31 (0)499 – 39 89 25
  E: info@ververbest.nl
  Mail ons
  AMS1 Techniek Bam BKRS Crane Systems Croonwolter & Dros DAF Gemco Heijmans Heras Johnson Controls Kusters Engineering KWB Kunststofwerktuigbouw NedZink NTS Optimum Sorting Rendac Smink Solarcentury Stirling Cryogenics Tata Steel Tomra Sorting Unica Van Dorp Van Galen Van Happen Van Tilburg Energie Design VDL