Risico inventarisatie

Risico inventarisatie

Om de gezondheid en veiligheid van uw werkgevers te bevorderen, is het verplicht dat u een risico inventarisatie en evaluatie plan opstelt. Hierbij is het van belang dat u diverse veiligheidsartikelen en vormen van veiligheidssignalisatie in huis heeft. Bij Verver-Best helpen we u graag op weg!

U kunt hierbij denken aan veiligheidsborden waarop vermeld staat dat daar een brandblusser of brandslang aanwezig is. Maar ook stickers met pictogrammen ‘verboden te roken’ of ‘verboden toegang voor onbevoegden’ zou u hier kunnen gebruiken. Mocht er een AED aanwezig zijn in uw pand, is het ook zeker belangrijk om dit middels een sticker aan de buitenzijde te vermelden. Op deze manier bevordert u ook de veiligheid van andere betrokkenen.

Een veiligheidsbord met daarop de calamiteiten-instructie is voor alle bedrijven een belangrijk onderdeel. Uiteraard kunnen wij deze geheel in uw stijl en met uw voorschriften vormgeven. Ook de afmetingen en het materiaal zijn af te stemmen naar uw wensen.

Dit is pas een kleine greep uit ons assortiment! Neem gerust contact met ons op om uw wensen en toepassingen te bespreken. Wij adviseren u graag.

Advies nodig?

Wij zijn leverancier van:

 • Brady Logo
 • Kennflex Logo
 • FlexxMax Logo
 • Schildfix Logo
Hoe kunnen we u bereiken?

  Verver-Best
  Ekkersrijt 2010, 5692 BA Son
  T: +31 (0)499 – 39 89 25
  E: info@ververbest.nl
  Mail ons