Identificatielabels

Identificatielabels

Het coderen van materialen en machines is van belang wanneer u efficiënt wilt werken. Deze codering maakt deze objecten eenvoudig te identificeren en indien er een storing is, weet u snel waar het probleem veroorzaakt wordt. Dit maakt uw werkzaamheden een stuk gemakkelijker!

Identificatielabels produceren we bij Verver-Best in talloze soorten en maten. Zo is het mogelijk om identificatielabels te maken middels variabele data. Deze variabele data kan omgezet worden in een barcode of QR-code, welke u kunt koppelen aan uw systeem. Op deze manier heeft u altijd alle actuele informatie snel paraat.

Ook het identificeren van leidingen en draad- en kabelinstallaties kan middels labels gerealiseerd worden. Dankzij identificatielabels waarborgt u niet alleen de effectiviteit, maar ook de veiligheid van uw medewerkers en werkomgeving.

Uiteraard is het mogelijk om uw identificatielabels te personaliseren met uw eigen logo of compleet in uw eigen huisstijl. Ook het materiaal van het label kunt u helemaal naar wens invullen. Of u nu wilt gaan voor magnetische labels, stickers, of borden, niets is ons te gek! Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Advies nodig?

Wij zijn leverancier van:

 • Brady Logo
 • Kennflex Logo
 • FlexxMax Logo
 • Schildfix Logo
Hoe kunnen we u bereiken?

  Verver-Best
  Ekkersrijt 2010, 5692 BA Son
  T: +31 (0)499 – 39 89 25
  E: info@ververbest.nl
  Mail ons