Leidingmarkering

Leidingmarkering

Bij Verver-Best heeft u een ruime keuze aan leidingcodering en stromingspijlstickers die gebruikt kunnen worden voor de identificatie van leidingen en buizen. Of het nu gaat om een CV-installatie of een transportleiding: leidingen dienen conform de NEN-norm geïdentificeerd te worden. Op deze manier creëert u een veilige omgeving voor betrokkenen en maakt het uw medewerkers of uzelf gemakkelijker tijdens onderhoudswerkzaamheden.

Wij bieden u vier verschillende soorten leidingmarkering aan:

 • Onze eigen Verver-Best leidingmerkers, die uiteraard volledig conform de NEN-norm te gebruiken zijn. Deze merkers worden gefabriceerd van sterk, zelfklevend materiaal en zijn voorzien van een pijlpunt aan beide zijdes. U kunt dus zelf één pijlpunt afknippen om de gewenste stroomrichting te bepalen. Deze budget leidingmerkers zijn te personaliseren qua tekst, kleur en symbool, en beschikbaar in 2 maten met vaste staffelprijzen. Bovendien zijn deze stickers leverbaar op rol, dus gemakkelijk handelbaar gedurende montage.
 • Leidingmerkers geheel op maat gemaakt en naar eigen wens door ons te laten ontwerpen. Wij zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving als het gaat om het bepalen van de juiste kleur, tekst en GHS-symbool dat gebruikt moet worden binnen uw branche. Compleet personaliseerbaar qua tekst, signaalwoord, symbool, afmeting, lay-out en materiaal. Deze leidingmerkers zijn uitsluitend op vel of stroken leverbaar.
 • Brady leidingmarkering. Deze leidingmerkers zijn zeer UV- en krasbestendig en bestand tegen extreme weersomstandigheden en chemicaliën. Ook deze leidingcodering is op maat te laten produceren, exact aansluitend bij uw wensen en toepassingsmogelijkheden.
 • Leidingcodering middels coderingsplaatjes te gebruiken in een naamplaathouder. Deze coderingsplaatjes kunnen in onze eigen productieruimte geprint, gezeefdrukt of gegraveerd worden. Net wat uw wensen zijn. Bovendien zijn deze te voorzien van uw eigen logo. Als montagemogelijkheid bieden wij de buiscoderingssystemen van Schildfix, Kennflex en FlexxMax aan.

Heeft u aanvullende vragen of bent u benieuwd welke leidingcodering het best past bij uw toepassing? Vraag dan advies aan onze experts! Wij helpen u graag.

Bestel eenvoudig uw Schildfix, Kennflex en FlexxMax op onze webshop 

Verver-Best Bestelformulier Leidingmarkering

Advies nodig?

Wij zijn leverancier van:

 • Brady Logo
 • Kennflex Logo
 • FlexxMax Logo
 • Schildfix Logo
Hoe kunnen we u bereiken?

  Verver-Best
  Ekkersrijt 2010, 5692 BA Son
  T: +31 (0)499 – 39 89 25
  E: info@ververbest.nl
  Mail ons