Brady M611

De vernieuwde BradyM611 mobiele labelprinter is een printer die met een smartphone kan worden bediend. De printer is geschikt voor het maken van de identificatie van kabels en componenten, laboratoriumstalen en complexe labels, elektrische en datacomtoepassingen. Dit kunt u doen met behulp van de Brady Workstation mobiele app “Expreslabels”. Middels deze app kunt eenvoudig 1D- en 2D-codes en barcodes creëren op labels tot 50,80mm breed. U kunt de labels serialiseren, een uitgebreide grafische bibliotheek gebruiken, eigen tekst of een tijdstempel toevoegen en zelfs gegevens uit de cloud toevoegen. Dit alles kan samengevoegd worden in een complex label dat in slechts enkele stappen kan worden ontworpen.

De printer is compact en licht van gewicht, wat het ideaal maakt voor gebruik op locatie. Tevens is het mogelijk om met maximaal 5 gebruikers te verbinden via Bluetooth en kunt u meer dan 1000 labels opslaan voor gebruik op de werkplek. Maak en deel labelbestanden zodat u overal kunt printen middels Bluetooth of Wi-Fi.

De Expres-app biedt de meest uitgebreide labelontwerpmogelijkheden voor smartphones op de markt en omvat ontwerpwizards om snel specifieke identificatielabels te maken. Stap mee in de evolutie van slimmere identificatie! Deze printer wordt geleverd met Brady Workstation PWID Suite, geschikt voor product- en kabel identificatie.

Advies nodig?

Wij zijn leverancier van:

Hoe kunnen we u bereiken?  Verver-Best
  Ekkersrijt 2010, 5692 BA Son
  T: +31 (0)499 – 39 89 25
  E: info@ververbest.nl
  Mail ons
  AMS1 Techniek Bam BKRS Crane Systems Croonwolter & Dros DAF Gemco Heijmans Heras Johnson Controls Kusters Engineering KWB Kunststofwerktuigbouw NedZink NTS Optimum Sorting Rendac Smink Solarcentury Stirling Cryogenics Tata Steel Tomra Sorting Unica Van Dorp Van Galen Van Happen Van Tilburg Energie Design VDL