Zoneafbakening

Zoneafbakening

Om een veilige werkomgeving te creëren voor uzelf en uw medewerkers, is het van groot belang om bepaalde (gevaarlijke) zones af te bakenen. Op deze manier waarborgt u de veiligheid en kunnen uw medewerkers tevens efficiënter te werk gaan.

Verver-Best biedt verschillende afbakeningsmethodes om er zo voor te zorgen dat gevarenzones gemakkelijk geïdentificeerd kunnen worden. Zo bieden we bijvoorbeeld een groot scala aan hoogwaardige Brady vloermarkeringstape. Deze tape kan een fotolumincescente (glow-in-the-dark) werking hebben of bestaan uit antislip materiaal. Daarnaast zijn ook afbakeningslinten en -kettingen, en waarschuwingspaaltjes- en borden bij ons verkrijgbaar. Aanvullend zijn er nog talloze mogelijkheden om een zone af te bakenen middels veiligheidspictogrammen en veiligheidsborden. Het is tevens mogelijk om deze producten te personaliseren met uw eigen tekst of logo.

Bent u op zoek zijn naar een specifieke manier van zoneafbakening, maar weet u niet goed wat u nodig heeft? Onze experts helpen u graag!

Advies nodig?

Wij zijn leverancier van:

 • Brady Logo
 • Kennflex Logo
 • FlexxMax Logo
 • Schildfix Logo
Hoe kunnen we u bereiken?

  Verver-Best
  Ekkersrijt 2010, 5692 BA Son
  T: +31 (0)499 – 39 89 25
  E: info@ververbest.nl
  Mail ons