Zoneafbakening
Zoneafbakening - Verver-Best

Zoneafbakening

Om een veilige werkomgeving te creëren voor uzelf en uw medewerkers, is het van groot belang om bepaalde (gevaarlijke) zones af te bakenen. Middels de zoneafbakening van Verver-Best waarborgt u de veiligheid en kunnen uw medewerkers efficiënter te werk gaan.

Verver-Best biedt verschillende afbakeningsmethodes om ervoor te zorgen dat gevarenzones gemakkelijk geïdentificeerd kunnen worden. Zo bieden we bijvoorbeeld een groot scala aan hoogwaardige Brady vloermarkeringstape. Deze tape kan een fotoluminescente (glow-in-the-dark) werking hebben of bestaan uit antislip materiaal. Daarnaast zijn ook afbakeningslinten en -kettingen en waarschuwingspaaltjes- en borden bij ons verkrijgbaar. Aanvullend zijn er nog talloze mogelijkheden om een zone af te bakenen middels veiligheidspictogrammen en veiligheidsborden. Het is tevens mogelijk om deze producten te personaliseren met uw eigen tekst of logo.

Bent u op zoek zijn naar een specifieke manier van zoneafbakening, maar weet u niet goed wat u nodig heeft? Onze experts helpen u graag!

Bestel uw zone-afbakening eenvoudig via onze webshop!

Advies nodig?

Wij zijn leverancier van:

 • Brady Logo
 • Kennflex Logo
 • FlexxMax Logo
 • Schildfix Logo
Hoe kunnen we u bereiken?

  Verver-Best
  Ekkersrijt 2010, 5692 BA Son
  T: +31 (0)499 – 39 89 25
  E: info@ververbest.nl
  Mail ons
  AMS1 Techniek Bam BKRS Crane Systems Croonwolter & Dros DAF Engie Gemco Heijmans Heras Homij Johnson Controls Kuijpers Kusters Engineering KWB Kunststofwerktuigbouw NedZink NTS Optimum Sorting Rendac Smink Solarcentury Stirling Cryogenics Strukton Tata Steel Tomra Sorting Unica Van Dorp Van Galen Van Happen Van Tilburg Energie Design VDL