Van Tilburg Energie Design

Voor Van Tilburg Energie Design hebben we stickers geproduceerd die voorzien zijn van een variabele dataprint. Deze stickers worden door Van Tilburg gebruikt als identificatienummer voor toestellen en objecten waaraan zij onderhoud uitvoeren. Middels een compleet gevulde Excel-file heeft onze ontwerpafdeling unieke QR-codes gegenereerd. Deze codes zijn gekoppeld aan het systeem van Van Tilburg.

Wanneer de QR-code wordt gescand, opent het systeem informatie over desbetreffend toestel. Hierin zijn o.a. het type toestel, het bouwjaar en het merk opgenomen. Bovendien kan de medewerker zien bij welke klant dit toestel is geplaatst en kan de conditie van het toestel of object bepaald worden. Op deze manier wordt het onderhoud van de diverse objecten vergemakkelijkt en versneld.

Deze identificatiestickers zijn gepersonaliseerd in de huisstijl van Van Tilburg Energie Design, zodat het voor alle betrokkenen gelijk duidelijk is welke partij het onderhoud van deze toestellen voor haar rekening neemt. Een ontzettend interessant project voor Verver-Best en erg werkzaam voor de klant!

Advies nodig?

Wij zijn leverancier van:

 • Kennflex Logo
 • FlexxMax Logo
 • Schildfix Logo
Hoe kunnen we u bereiken?  Verver-Best
  Ekkersrijt 2010, 5692 BA Son
  T: +31 (0)499 – 39 89 25
  E: info@ververbest.nl
  Mail ons
  AMS1 Techniek Bam BKRS Crane Systems Croonwolter & Dros DAF Gemco Heijmans Heras Johnson Controls Kusters Engineering KWB Kunststofwerktuigbouw NedZink NTS Optimum Sorting Rendac Smink Solarcentury Stirling Cryogenics Tata Steel Tomra Sorting Unica Van Dorp Van Galen Van Happen Van Tilburg Energie Design VDL