Snijden
Snijden

Snijden

In onze productieruimte hebben wij de beschikking over twee soorten snijmachines. Met onze ZÜND zijn wij in staat om verschillende folies zéér nauwkeurig op maat te snijden. Deze machine zorgt ervoor dat alle producten exact in hetzelfde formaat worden uitgesneden, zowel recht als contour.

Daarnaast kunnen wij met onze andere snijmachine ook dunner plaatmateriaal op maat snijden. Zo kunnen we bijvoorbeeld logoplaatjes perfect op maat maken, zonder dat hier een freesapparaat aan te pas hoeft te komen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft het materiaal en materiaaldikte die wij kunnen verwerken op onze machines? Neem dan nu contact op met specialist Rik. Hij adviseert u met alle plezier!

Wilt u meer informatie over dit specialisme?
Advies nodig?

Wij zijn leverancier van:

Hoe kunnen we u bereiken?  Verver-Best
  Ekkersrijt 2010, 5692 BA Son
  T: +31 (0)499 – 39 89 25
  E: info@ververbest.nl
  Mail ons
  AMS1 Techniek Bam BKRS Crane Systems Croonwolter & Dros DAF Gemco Heijmans Heras Johnson Controls Kusters Engineering KWB Kunststofwerktuigbouw NedZink NTS Optimum Sorting Rendac Smink Solarcentury Stirling Cryogenics Tata Steel Tomra Sorting Unica Van Dorp Van Galen Van Happen Van Tilburg Energie Design VDL