Plattegrondborden

Plattegrondborden - Verver-Best

Heeft u uw terrein of pand al voorzien van een plattegrondbord? Voor zowel binnen- als buitengebruik bieden wij diverse mogelijkheden aan oplossingen. Erg handig en gebruiksvriendelijk voor uw gasten, maar natuurlijk ook prettig voor uw eigen personeel. Het is een ideale manier om betrokkenen te laten zien waar ze moeten zijn. Het ontwerpen van uw eigen plattegrondbord kan in overleg met onze eigen ontwerpstudio. Bovendien zijn de plattegrondborden in diverse maten en materialen beschikbaar, waardoor er voor iedere situatie een geschikt bord is.

Denk bij plattegrondborden ook zeker aan kleinere bordjes voor in het gebouw, voorzien van een ontruimingsplattegrond. Wanneer uw gasten en medewerkers goed op de hoogte zijn van de vluchtplannen, geeft dat meer zekerheid in een onveilige situatie. Daarnaast zijn ook de andere onderdelen van risico-inventarisatie belangrijk om niet te vergeten.

Indien u advies nodig heeft over de verschillende mogelijkheden, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Wilt u meer informatie over dit product?
Advies nodig?

Wij zijn leverancier van:

Hoe kunnen we u bereiken?  Verver-Best
  Ekkersrijt 2010, 5692 BA Son
  T: +31 (0)499 – 39 89 25
  E: info@ververbest.nl
  Mail ons
  AMS1 Techniek Bam BKRS Crane Systems Croonwolter & Dros DAF Gemco Heijmans Heras Johnson Controls Kusters Engineering KWB Kunststofwerktuigbouw NedZink NTS Optimum Sorting Rendac Smink Solarcentury Stirling Cryogenics Tata Steel Tomra Sorting Unica Van Dorp Van Galen Van Happen Van Tilburg Energie Design VDL