Veiligheidsstickers

Veiligheidsstickers

Veiligheidspictogrammen spelen een belangrijke rol bij de veiligheid op de werkvloer. Correcte veiligheidsidentificatie garandeert veiligheid in het werk en maximaliseert de productiviteit voor alle medewerkers. Deze pictogrammen in vorm van een sticker kunnen door u op elke gewenste plek eenvoudig bevestigd worden. Denk hierbij niet alleen aan gebods- en verbodsstickers, maar ook aan waarschuwingsstickers voor warme voorwerpen of apparaten onder grote elektrische spanning.

Bij Verver-Best produceren we veelal specialistische stickers, zoals sterk hechtende, statisch hechtende of krasvaste stickers. Daarnaast behoren ook magnetische en fotoluminescente (glow-in-the-dark) stickers tot ons assortiment. Al deze varianten zijn uiteraard te personaliseren met uw eigen tekst of logo.

Natuurlijk zijn onze veiligheidsstickers niet enkel gebaseerd op pictogrammen, maar ook keuringsstickers, leidingmerkers en coderingsstickers zijn in grote diversiteit leverbaar. Dankzij onze eigen ontwerp experts, printstudio en zeefdruk afdeling kunnen we u altijd een passende oplossing bieden!

Advies nodig?

Wij zijn leverancier van:

 • Brady Logo
 • Kennflex Logo
 • FlexxMax Logo
 • Schildfix Logo
Hoe kunnen we u bereiken?

  Verver-Best
  Ekkersrijt 2010, 5692 BA Son
  T: +31 (0)499 – 39 89 25
  E: info@ververbest.nl
  Mail ons