Veiligheids-pictogrammen
Veiligheidspictogrammen - Verver-Best

Veiligheidspictogrammen

Veiligheidspictogrammen spelen een belangrijke rol bij de veiligheid op de werkvloer. Correcte veiligheidsidentificatie garandeert veiligheid in het werk en maximaliseert de productiviteit voor alle medewerkers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gebods- en verbodspictogrammen en waarschuwingsaanduidingen voor gevaarlijke stoffen.

Onze pictogrammen zijn op talloze manieren toepasbaar en conform de norm ‘ISO 7010’. Wilt u uw veiligheidspictogram graag terugzien op een bord, sticker of RVS-plaatje? Geen probleem! Bovendien is het mogelijk om een eigen veiligheidspictogram te laten ontwerpen en produceren. Een voorbeeld hiervan is een pictogram voorzien van een eigen tekst of logo.

De norm ‘ISO 7010’ is in 2012 door de Europese Unie goedgekeurd om overal en in iedere taal eenzelfde veiligheidsboodschap te communiceren. De norm beoogt een introductie van een wereldwijd erkend assortiment van veiligheidspictogrammen. Ieder jaar worden er meer pictogrammen omgezet naar deze uniforme norm.

Onze experts zijn altijd op de hoogte van de laatste normeringen rondom veiligheid, dus neem zeker contact met hen op indien u hier meer over wilt weten. Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op onze webshop!

Advies nodig?

Wij zijn leverancier van:

 • Brady Logo
 • Kennflex Logo
 • FlexxMax Logo
 • Schildfix Logo
Hoe kunnen we u bereiken?

  Verver-Best
  Ekkersrijt 2010, 5692 BA Son
  T: +31 (0)499 – 39 89 25
  E: info@ververbest.nl
  Mail ons
  AMS1 Techniek Bam BKRS Crane Systems Croonwolter & Dros DAF Engie Gemco Heijmans Heras Homij Johnson Controls Kuijpers Kusters Engineering KWB Kunststofwerktuigbouw NedZink NTS Optimum Sorting Rendac Smink Solarcentury Stirling Cryogenics Strukton Tata Steel Tomra Sorting Unica Van Dorp Van Galen Van Happen Van Tilburg Energie Design VDL