Magazijncodering

Magazijncodering

Bij de inrichting van een efficiënt warehouse is een duidelijke codering van stellingen en goederen noodzakelijk. Op deze manier kunnen medewerkers de juiste stellingen snel vinden en zijn goederen gemakkelijk terug te vinden. Zo kunnen stellingen en gangpaden gemarkeerd worden met locatieborden en stellingen met magnetische labels. Deze codering kunnen wij voor u middels variabele data printing realiseren, zodat u eenvoudig oplopende nummering kunt toepassen. Daarnaast is het mogelijk om de codering te voorzien van een unieke barcode of QR-code.

Bij Verver-Best zijn diverse soorten etiketten, stickers, locatielabels en borden verkrijgbaar. Als officiële Brady dealer bieden we ook het complete assortiment Brady coderingen en labels aan. Indien u met grote regelmaat nieuwe en verschillende coderingslabels nodig heeft, kunt u overwegen om een eigen Brady labelprinter aan te schaffen.

Om de veiligheid in uw magazijn te waarborgen, kunt u gebruik maken van veiligheidspictogrammen in de vorm van o.a. stickers en borden. Deze talloze varianten zijn tevens bij ons verkrijgbaar!

Advies nodig?

Wij zijn leverancier van:

 • Brady Logo
 • Kennflex Logo
 • FlexxMax Logo
 • Schildfix Logo
Hoe kunnen we u bereiken?

  Verver-Best
  Ekkersrijt 2010, 5692 BA Son
  T: +31 (0)499 – 39 89 25
  E: info@ververbest.nl
  Mail ons