Bewegwijzering & plattegrondborden
Bewegwijzering

Bewegwijzering & plattegrondborden

Heeft u uw terrein of pand al voorzien van bewegwijzering? Voor zowel binnen- als buitengebruik bieden wij diverse mogelijkheden aan bewegwijzeringsoplossingen. Erg handig en gebruiksvriendelijk voor uw gasten, maar natuurlijk ook prettig voor uw eigen personeel.

Er zijn mogelijkheden te over, denk hierbij aan de diversiteit in materiaalgebruik en toepassing. Zo zijn er montagemogelijkheden tegen de muur en plafond, maar ook vrijstaand of op het vloeroppervlak.

Verschillende opties:

 • Wayfinding: voor het vinden, bepalen en afleggen van een route;
 • Lichtgevend: ook in het donker moeten klanten de weg naar uw bedrijf vinden;
 • Digitaal: denk aan plattegronden en routes op digitale displays;
 • Plattegrondborden: zo ziet uw klant in één oogopslag waar hij/zij zich bevindt en naartoe moet;
 • Traditionele bewegwijzering : informatie-, naam- of presentatieborden.

Heeft u ook al eens aan andere systeemoplossingen gedacht, zoals aan-afwezigheidsborden? Zo kunt u exact zien wie van uw collega’s wél of niet aanwezig is!

Heeft u uw terrein of pand al voorzien van een plattegrondbord? Voor zowel binnen- als buitengebruik bieden wij diverse mogelijkheden aan oplossingen. Erg handig en gebruiksvriendelijk voor uw gasten, maar natuurlijk ook prettig voor uw eigen personeel. Het is een ideale manier om betrokkenen te laten zien waar ze moeten zijn. Het ontwerpen van uw eigen plattegrondbord kan in overleg met onze eigen ontwerpstudio. Bovendien zijn de plattegrondborden in diverse maten en materialen beschikbaar, waardoor er voor iedere situatie een geschikt bord is.

Denk bij plattegrondborden ook zeker aan kleinere bordjes voor in het gebouw, voorzien van een ontruimingsplattegrond. Wanneer uw gasten en medewerkers goed op de hoogte zijn van de vluchtplannen, geeft dat meer zekerheid in een onveilige situatie. Daarnaast zijn ook de andere onderdelen van risico-inventarisatie belangrijk om niet te vergeten.

Indien u advies nodig heeft over de verschillende mogelijkheden, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Advies nodig?

Wij zijn leverancier van:

 • Kennflex Logo
 • FlexxMax Logo
 • Schildfix Logo
Hoe kunnen we u bereiken?  Verver-Best
  Ekkersrijt 2010, 5692 BA Son
  T: +31 (0)499 – 39 89 25
  E: info@ververbest.nl
  Mail ons
  AMS1 Techniek Bam BKRS Crane Systems Croonwolter & Dros DAF Gemco Heijmans Heras Johnson Controls Kusters Engineering KWB Kunststofwerktuigbouw NedZink NTS Optimum Sorting Rendac Smink Solarcentury Stirling Cryogenics Tata Steel Tomra Sorting Unica Van Dorp Van Galen Van Happen Van Tilburg Energie Design VDL