Leidingcodering
Leidingmarkering

Leidingcodering

Bij Verver-Best heeft u een ruime keuze aan leidingcodering en stromingspijlstickers die u kunt gebruiken voor de identificatie van leidingen en buizen. Of het nu gaat om een CV-installatie of een transportleiding: leidingen dienen conform de NEN-norm geïdentificeerd te worden. Op deze manier creëert u een veilige omgeving voor betrokkenen en maakt u het uw medewerkers en uzelf gemakkelijker tijdens onderhoudswerkzaamheden.

Wij bieden u vier verschillende soorten leidingmarkering aan:
 • Leidingcodering middels coderingsplaatjes, te gebruiken in een naamplaathouder. Deze coderingsplaatjes kunnen in onze eigen productieruimte geprint, gezeefdrukt of gegraveerd worden. Op deze manier kan het worden ontwikkeld op basis van uw wensen, zoals het voorzien van uw eigen logo. Als montagemogelijkheid bieden wij de buiscoderingssystemen van Schildfix, Kennflex en FlexxMax aan.
 • Onze eigen Verver-Best leidingmerkers, die uiteraard volledig conform de NEN-norm te gebruiken zijn. Deze merkers worden gefabriceerd van sterk, zelfklevend materiaal en zijn voorzien van een pijlpunt aan beide zijdes. U kunt dus zelf één pijlpunt afknippen om de gewenste stroomrichting te bepalen. Daarnaast zijn deze budget-leidingmerkers te personaliseren qua tekst, kleur en symbool en zijn beschikbaar in 2 maten met vaste staffelprijzen. Bovendien zijn deze stickers leverbaar op rol, waardoor deze gemakkelijk handelbaar zijn gedurende de montage.
 • Verver-Best premium leidingmerkers: beschikbaar in 4 standaardformaten met vaste staffelprijzen. Deze full-colour geprinte merkers zijn gemaakt van een zelfklevend vinyl en worden voorzien van een glanslaminaat. Deze extra folielaag zorgt voor bescherming van UV-straling en andere weersinvloeden. Deze leidingmerkers kunt u via het bestelformulier eenvoudig bestellen, voorzien van eigen tekst en GHS-symbolen.
 • Leidingmerkers geheel op maat gemaakt en naar eigen wens door ons te laten ontwerpen. Wij zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving als het gaat om het bepalen van de juiste kleur, tekst en GHS-symbool dat gebruikt moet worden binnen uw branche. Compleet personaliseerbaar qua tekst, signaalwoord, symbool, afmeting, lay-out en materiaal. Deze leidingmerkers zijn uitsluitend op vel of stroken leverbaar. Ook voor leidingmerkers volgens de nieuwe ISO20560 normering kunt u bij ons terecht.
 • Brady leidingmarkering. Deze leidingmerkers zijn zeer UV- en krasbestendig en bestand tegen extreme weersomstandigheden en chemicaliën. Ook deze leidingcodering kan op maat worden geproduceerd, exact aansluitend bij uw wensen en toepassingsmogelijkheden.

Heeft u aanvullende vragen of bent u benieuwd welke leidingcodering het best past bij uw toepassing? Vraag dan advies aan onze experts! Wij helpen u graag.

Bestel uw leidingmerkers, Schildfix, Kennflex en FlexxMax via onze webshop!
Verver-Best Bestelformulier: Basic Leidingmerkers

Verver-Best Bestelformulier: Premium Leidingmerkers

Advies nodig?

Wij zijn leverancier van:

 • Kennflex Logo
 • FlexxMax Logo
 • Schildfix Logo
Hoe kunnen we u bereiken?

  Verver-Best
  Ekkersrijt 2010, 5692 BA Son
  T: +31 (0)499 – 39 89 25
  E: info@ververbest.nl
  Mail ons
  AMS1 Techniek Bam BKRS Crane Systems Croonwolter & Dros DAF Gemco Heijmans Heras Johnson Controls Kusters Engineering KWB Kunststofwerktuigbouw NedZink NTS Optimum Sorting Rendac Smink Solarcentury Stirling Cryogenics Tata Steel Tomra Sorting Unica Van Dorp Van Galen Van Happen Van Tilburg Energie Design VDL